Poznáte na fotografii světově známou zpěvačku? Co se jí stalo?
zdroj: Profimedia

Poznáte na fotografii světově známou zpěvačku? Co se jí stalo?

16. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nikdo není dokonalý! I když jeden den vypadá jak ze žurnálu, ten další se dokáže proměnit k nepoznání jako chameleon.

Sedmadvacetiletá zpěvačka zřejmě neměla svůj den, když vstupovala do televizního studia v Los Angeles. Nejen, že by ji téměř nikdo s její vizáží nepoznal, ale dokonce ji musel podpírat i její statný bodyguard. Dvojitá brada, nedbale stažený drdol, který odhaloval ne zrovna moc přitažlivě vyholenou hlavu a modrý kostýmek s vysokými botami, vypadaly, že Gaga příliš v noci nespala, nebo na styling kašle.

Lady Gaga zdroj: Profimedia

Zpěvačka se chce letos vrátit na výsluní se svým novým albem ARTPOP a už nyní je jisté, že se mají fanoušci na co těšit! Deska by měla vyjít letos 11. listopadu a na svých webových stránkách o něm píše: "Album ARTPOP hudebně odráží kreativní proces Lady Gagy, jak se probírá hudebními nosiči ostatních umělců, se kterými spolupracuje. Výsledkem je elektronická vášeň a vztek, který definuje každý umělecký proces od začátku až do konce a ARTPOP může znamenat cokoliv. Pro ni ale znamená oslavu posedlosti."

Zpěvačka v poslední době také dost zhubla a snaží se to dávat co nejvíce na odiv. Jak jinak si vysvětlit, že si do ulic rušného New Yorku všla pouze v podprsence? Vlastně pro její nespoutanou image nic neobvyklého.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku