Poznáte jednu z nejmocnějších zpěvaček současnosti? Tady je její nový klip!
zdroj: Profimedia

Poznáte jednu z nejmocnějších zpěvaček současnosti? Tady je její nový klip!

20. 8. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

To by ani nebyla Lady Gaga, aby neustále nepřekvapovala novým vzhledem. Nejvíce ale překvapila novým videoklipem, na kterém si dala opravdu záležet.

Sedmadvacetiletá zpěvačka se předvedla svým fanouškům ve zcela nové vizáži, pod kterou by ji možná ani její nejzarytější fandové nepoznali. Černý kudrnatý účes ála Marilyn Monroe a tmavé kulaté brýle tvořily dramatický look této popové divy, když vyšla rozdávat autogramy před Chateau Marmont Hotel.

Lady Gaga zdroj: tisková zpráva

Gaga právě vypustila do světa svou novou píseň Applause, která si po pouhých osmnácti hodinách na serveru Youtube.com získala přízeň přes pět miliónů lidí! To je neuvěřitelný úspěch a pro zpěvačku zcela zasloužený. Ve videoklipu, který na vás dýchne nespoutanou energií, která nabývá na intenzitě, se Gaga mění jako chameleon. Jednou je téměř nenamalovaná, podruhé s blond parukou, v upnutém černém obleku mima tančící s bílou látkou.

Další záběr odhaluje její útlou postavu se zakrytými ňadry a trochu děsivý je i pohled na její přeměnu v černou labuť. Přesvědčte se sami, zda se klip této kontroverzní umělkyni povedl!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku