Poznali byste jednu z nejvíce sexy žen světa v černé paruce?
zdroj: Profimedia

Poznali byste jednu z nejvíce sexy žen světa v černé paruce?

18. 7. 2013 – 15:36 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herečka Scarlett Johansson se schovává v přestrojení tmavé paruky pouze kvůli svému novému snímku, ale v běžném životě je to stále ta pravá blondýnka k nakousnutí.

Osmadvacetiletá herečka by se zřejmě nestala sexuálním symbolem a snem mnoha mužů, pokud by měla tmavé vlasy. Její image dotváří právě blonďatá kštice, díky které ji každý pozná. Naštěstí si Scarlett ale nezměnila svou barvu vlasů ve skutečnosti, ale pouze kvůli natáčení svého nejnovějšího snímku Chef, který se právě natáčí v Los Angeles. Look ve stylu Bettie Page, ikony 50. let, přezdívané také jako královna pin-up girl, ji změnil téměř k nepoznání.

Scarlett Johansson zdroj: tisková zpráva

Herečka, která má slabost pro tetování, ukázala nově vyobrazené hvězdičky na svých ramenou, i když to možná vypadá, že jsou vytvořena pouze kvůli roli. Nový film vypráví osud šéfkuchaře Carla Caspera, který přijde o práci a začne vařit v pojízdném autě, aby tak dostál svému kuchařskému slibu. Po boku Scarlett si ve filmu zahrají například i Robert Downey Jr. nebo Sofia Vergara.

Herečka často hraje svůdnice svých hereckých kolegů, ale někdy může být její krása i na obtíž, jako tomu bylo v roce 2011 ve filmu Muži, kteří nenávidí ženy, kde roli hlavní hrdinky nedostala kvůli tomu, že je příliš sexy.

Scarlett už zlomila mnoho mužských srdcí a má za sebou dokonce i jedno nepovedené manželství s hercem Ryanem Reynoldsem. V současné době ale chodí s francouzským novinářem Romainem Dauriacem, se kterým jí to zatím perfektně klape a často za ním jezdí do jeho rodné Francie.

Zatím bez komentáře, buďte první!