Potomci svých slavných otců: Potatili se nebo šli svou vlastní cestou?
zdroj: Twitter

Potomci svých slavných otců: Potatili se nebo šli svou vlastní cestou?

26. 9. 2013 – 14:06 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Být potomkem slavného rodiče může být výhodou, ale pro některé jedince i překážkou. Co dělají některé děti svých slavných otců? 

Scott Eastwood (27)

Ten se opravdu povedl! A komu jinému, než legendárnímu Clintovi a matce Jacelyn Reeves. Mladý herec se po boku svého otce objevil ve filmech Flags of Our Fathers, Gran Torino and Trouble with the Curve. Sám žádnou tlačenku v Hollywoodu neměl a ani o ní nestál. Pochází z osmi dětí a svému otci jako by z oka vypadl. Vedle herectví se věnuje také obchodování, konkrétně s Eastwood Whiskey.

Bria Murphy (23)

Dcera slavného herce Eddieho, který je známý svým komediálním talentem, je díky své dokonalé tváři úspěšnou modelkou a chce to dotáhnou až do stáje Victoria´s Secret. Zatím je tváří vlasové kosmetiky Dark&Lovely. Geny zdědila po své matce taktéž modelce Nicole.

Bria a Eddie Murphy zdroj: Instagram

Patrick Schwarzenegger (20)

Stejně jako kdysi jeho otec, i on má výstavní tělo, které rád ukazuje. Už nyní má svalů skoro jako Arnold v jeho letech a cvičením je doslova posedlý. Studuje, podniká a živí se i jako model. Rodiče mu pomohli v jeho patnácti letech založit vlastní firmu Project360 s níž vytvořil dobročinnou oděvní řadu pro muže.

Arnold a Patrick Schwarzenegger zdroj: Twitter

Ireland Eliesse Baldwin (17)

Blonďatá dcera svých slavných hereckých rodičů Aleca Baldwina a Kim Basinger se dala na dráhu modelky a letos v dubnu podepsala svůj první profesionální kontrakt. Předpoklady má pro to skvělé, od krásné tvářičky až po úctihodnou výšku 1,85 m.

Ireland a Alec Baldwin zdroj: Twitter

Connor Cruise (18)

Adoptivní syn Toma Cruise a Nicole Kidman přišel do jejich rodiny v roce 1995 a se svými rodiči má i po jejich rozvodu skvělé vztahy. Dalo by se očekávat, že půjde ve stopách svého otce, ale on se vydal svou vlastní cestou, kterou je kariéra DJ.

Connor a Tom Cruise zdroj: Twitter

Lorraine Nicholson (23)

Krásná dcera legendárního Jacka zazářila v roce 2011 ve filmu Surfařka, což byla rozhodně jedna z těch oddechovek, než na které jsme zvyklí u jejího otce. Surfování miluje a určitě o ní ještě hodně uslyšíme.

Lorraine a Jack Nicholson zdroj: Twitter

Aimee Osbourne (30)

Dcera rockera Ozzyho a matky Sharon na rozdíl od svých dvou exhibionistických sourozenců Kelly a Jacka nechce být v zájmu médií a proto jí ani mnoho lidí nezná. Neobjevovala se ani v rodinné reality show Osbourneovi a všichni znají především její sestru Kelly.

Aimee a Ozzy Osbourne zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!