Potkal Daniel Radcliffe konečně tu pravou?
zdroj: tisková zpráva

Potkal Daniel Radcliffe konečně tu pravou?

20. 1. 2013 – 14:32 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Herec známý pro svou roli čaroděje Harry Pottera se zamiloval do herečky Erin Darke.

Na třiadvacetiletého multimilionáře Daniela Radcliffa se konečně usmálo štěstí. Několik let, kdy se světu prezentoval, jako nejznámější čaroděj planety, kvůli kterému se dostal také do problémů s alkoholem, se po pár měsících celibátu zamiloval. Svou lásku poznal na natáčení filmu Kill Your Darlings.

Společně byli zamilovaní poprvé viděni při příležitosti největšího festivalu nezávislých filmů v USA nesoucí jméno Sundance Film Festival. Podle zdroje magazínu US Weekly se k sobě dvojice chovala mile a laskavě, vyměnila si několik něžných polibků a doteků. Jeden bez druhého prý neudělal ani krok a velmi jim to slušelo.

Danile_2jpg zdroj: tisková zpráva

Ačkoli je Daniel šťastný, jako dlouho nebyl, není ještě připraven se o své lásce jakkoli vyjadřovat médiím. Na dotaz novinářů, týkající se jeho vztahu vždy rychle změní téma.

Rolí Harryho Pottera si získal vřelé uznání a britský Variety Club mu v únoru 2002 udělil cenu Best Newcomer Award. V dubnu téhož roku byl také honorován prestižní cenou David Di Donatello Award, kterou mu předal sám David Di Donatello. Cena mu byla udělena za vynikající Harryho portrét a za příspěvek budoucnosti kinematografie.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku