Poslední filmová role Stephena Collinse: pedofilní kněz
zdroj: Profimedia

Poslední filmová role Stephena Collinse: pedofilní kněz

16. 10. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Život má občas zvrácený smysl pro humor. Sedmašedesátiletý americký herec o tom ví své...

Magazín People upozornil na to, že Collins – který se údajně přiznal k sexuálnímu obtěžování minimálně tří nezletilých dívek – ve svém dosud posledním filmu ztvárnil postavu pedofilního kněze.

Indie snímek Pokání vypráví příběh muže jménem Thomase Walkera (David Lyons). Ten je sužován osobními démony a rozhodne se proto vyhledat pomoc duchovního (Stephen Collins).

Stephen Collins zdroj: Profimedia

„I když můj krátký film Pokání byl v poslední době promítán na několika filmových festivalech, vznikl vlastně už v roce 2013. Když jsem do něj Stephena obsazoval, neměl jsem ani to nejmenší tušení, že by mohlo existovat spojení mezi jeho reálným životem a touto rolí,“ komentoval to režisér Jeff Wolfe a dodal:

„Nedávná obvinění mě hluboce šokovala, protože Pokání je o mluvení s oběťmi zneužívání a o tom, že následky zneužívání už nikdy zcela nezmizí.“

Collinse nařkla z pedofilie jeho manželka Faye Grant, která se s ním momentálně rozvádí. Podle TMZ se hvězda seriálu Sedmé nebe svěřila svému terapeutovi, přičemž zvuková nahrávka ze sezení později unikla na veřejnost. Někteří tvrdí, že za tím stoji právě Faye, motivována touhou vytřískat z rozvodu co možná nejvíc peněz. Ta to však kategoricky popřela.

Zatím bez komentáře, buďte první!