Poslední díl Twilight ságy se stal nejhorším filmem roku 2012
zdroj: tisková zpráva

Poslední díl Twilight ságy se stal nejhorším filmem roku 2012

25. 2. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Druhý díl poslední části upíří ságy nazvaný Rozbřesk proměnil sedm nominací v antioscarech Zlatá malina pro rok 2012.

Minulý rok nebyl pro představitele upíra Edwarda Roberta Pattinsona dobrým rokem. Po tom, co se provalila nevěra jeho milované Kristen Stewart s režisérem filmu Sněhurka a lovec Rupertem Sandersem, označili filmoví kritici poslední díl Twilight ságy za nejhorší film loňského roku.

V Kalifornii se konal již třiatřicátý ročník anticen Zlatá malina a filmu, který si oblíbily miliony lidí na celém světě bylo přiřčeno hned sedm anticen. Kristen Stewart získala dvojitou anticenu v kategorii nejhorší herečka a to za roli Isabelly ve filmu Twilight: Rozbřesk 2. díl a za roli Sněhurky ve filmu Sněhurka a lovec. Paradoxem je, že s režisérem filmu Sněhurka a lovec byla Pattinsonovi v době natáčení nevěrná a také ji kvůli tomu opustil. S režisérem Sandersem se zase rozvádí kvůli jejich aféře manželka.

Taylor Lautner zdroj: tisková zpráva

Taylor Lautner se stal nejhorším hercem ve vedlejší roli ve filmu Twilight: Rozbřesk 2. díl, kde ztvárnil roli Jacoba Blacka. Zlatou malinu v kategorii herečka ve vedlejší roli získala také popová diva Rihanna za film Battleship.

Zatím bez komentáře, buďte první!