Portia de Rossi: 'Nejedla jsem klidně i deset dní v kuse'
zdroj: Profimedia

Portia de Rossi: 'Nejedla jsem klidně i deset dní v kuse'

15. 5. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaačtyřicetiletá herečka přiznala, že jako malá trpěla závažnou poruchou příjmu potravy.

Portia de Rossi neměla právě typické dětství - už ve svých dvanácti pracovala jako modelka. Její kariérní úspěchy si však vybraly krutou daň.

"Bojovala jsem s bulimií. Před přehlídkou, jsem nejedla klidně i deset dní v kuse," zavzpomínala ve videu, který natočila pro potřeby projektu It Got Better (série dokumentárních filmů, ve kterých LGBT celebrity otevřeně hovoří o svém boji s různými závislostmi apod.).

"Byla jsem nahoře na tom molu - byla jsem malé dítě, které pózovalo a snažilo se být sexy a hrdě si vykračovalo a všechny ostatní modelky si dělaly legraci z mých hustých obočí. Když pak bylo po všem a já si sedla do auta, otevřela jsem si pytlík svých oblíbených bonbónů, strčila do něj celou hlavu a hned na to jsem si pomyslela 'Sak.., co jsem to udělala? Akorát jsem zničila výsledky dvoutýdenní diety'. Tak jsem zvracela," dodala.

Hvězdě seriálu Ally McBeal se nakonec ze spirály záchvatů přejídání a snah dosáhnout rychlého úbytku hmotnosti podařilo vymanit. Nebylo to však jednoduché.

"Bylo to opravdu strašné období," konstatovala.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku