Pohár trpělivosti přetekl: Podváděná Patrasová prý konečně požádala o rozvod
zdroj: Profimedia

Pohár trpělivosti přetekl: Podváděná Patrasová prý konečně požádala o rozvod

6. 11. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Manželství Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové zřejmě dospělo ke svému konci. Devětapadesátiletá zpěvačka údajně požádala o rozvod.

Podle informací Blesku Patrasová vyrazila k soudu v pondělí. Hlavním důvodem jejího rozhodnutí je zřejmě skutečnost, že Slováček navzdory svým slibům neustále udržuje kontakt se svou milenkou Lucií Gelemovou.

Nekorunovaná královna dětských srdcí tuto zprávu nepotvrdila ani nevyvrátila. "Nezlobte se, jde o mé ryzí soukromí, nebudu to komentovat," konstatovala.

Nevěrný Felix ovšem o rozvodu nechce ani slyšet.

"Za žádnou cenu na rozvod nepřistoupím. Nebudu nic měnit, takhle mi to vyhovuje," řekl magazínu Aha!.

Nu, kterému muži by to nevyhovovalo? Soud to ale zaručeně zajímat nebude.

Připomeňme, že Dáda a Felix spolu žijí dlouhých 35 let. Navzdory svým současným problémům nedávno oznámili společné rodinné turné. To by mělo zahrnovat celkem osm vystoupení, rozdělených do dvou bloků – odpoledního (show "Vánoce s Dádou") a večerního (koncert Felixe Slováčka). V rámci toho druhého by se na pódiu měly objevit také jejich dvě dospělé děti.

"Byl bych rád, aby si s námi zazpívala i Dáda. Rád bych si s ní třeba zazpíval Kde jsi včera byl a s kým," žertoval před novináři Slováček. Teď už ho však humor přešel.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku