Podívejte se, jakou sexy fotku poslala divoška Rihanna do světa!
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se, jakou sexy fotku poslala divoška Rihanna do světa!

18. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Čtyřiadvacetiletá barbadoská zpěvačka Rihanna je známá svým exhibicionismem a neustále internetem kolují její polonahé fotky, které sama prostřednictvím twitteru posílá svým fanoušků. Ti také mohou vidět její několik měsíců staré tetování, které si nechala udělat přímo pod prsa.

Zpěvačka si tetování nechala udělat v minulém roce na počest úmrtí své babičky, kterou velmi milovala. Obrázek představuje egyptskou bohyni Isis s obrovskými orlími křídly, která zdobí místo přímo pod jejími prsy. Zřejmě si řekla, že když už podsoupila takovou bolest, tak proč by se s tím nepochlubila celému světu.

rihanna Tattoo2 zdroj: tisková zpráva

Rihanna je na své tetování náležitě hrdá a každou chvíli se nechává fotografovat v sexy pózách, aby předvedla své dokonalé tělo. Jak sama uvedla, tak bohyně Isis je pro ní žena se vším všudy a model pro budoucí generace.

RiRi zdroj: tisková zpráva

Zpěvačka je známá také pro svou zálibu ve střídání účesů. Jednu dobu nosila delší červené vlasy, které poté změnila na platinovou blond, aby je v září minulého roku vyměnila za krátký na černo obarvený klučičí sestřih. V současné době si pro změnu nechala naplést dlouhé hnědé vlasy a nutno dodat, že ji to velmi sluší.

RiRi dlouhé vlasy zdroj: tisková zpráva

Rihanna má na svém kontě již sedm studiových alb a je držitelkou pěti cen Grammy. Nahrála také celkem dvanáct hitů, které se v americké hitparádě Billboard Hot 100 vyšplhaly na první místo a vzhledem ke svému věku se stala nejmladší umělkyní, která dosáhla takového úspěchu.

V letošním roce se chystá na své turné s názvem Diamonds World Tour, kde předvede své nejnovější písně z alba Unapologetic a singl z tohoto alba s názvem Diamonds, se stal jejím dvanáctým hitem, který se umístil ve zmíněné hitparádě na první příčce.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku