Po kom touží ve svých erotických snech Miley Cyrus? Víme to!
zdroj: Profimedia

Po kom touží ve svých erotických snech Miley Cyrus? Víme to!

15. 1. 2013 – 11:07 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka, která se na veřejnosti rozhodně nechová jako žádná upjatá holka, se nechala slyšet, o kom se jí zdají erotické sny. Není to nikdo jiný, než její kolegyně z hudební branže Katy Perry!

Bývalá hvězda Disney channel Miley na svém twitteru napsala o svých erotických snech se zpěvačkou hitu I kissed a girl Katy Perry. "Celou noc se mi zdálo o Katy Perry....Bylo to úžasný! Kéž by to bylo častěji... UUUUUhhh!," napsala na sociální síť. Není se čemu divit, když Katy ve svých klipech vypadá tak sexy a jen málokdo by jí odolal.

Katy Perry telo zdroj: Profimedia

Před pár měsíci Miley zase obdivovala hvězdu Twilight ságy Kristen Stewart, která ji uchvátila ve svém outfitu na londýnské premiéře druhé části posledního dílu ságy Rozbřesk. "K-Stew vypadá pořád líp a líp! Pohled na ní je úchvatný!" uvedla na adresu Kristen.

Kristen London zdroj: Profimedia

Minulý týden se opět vrátila k přestavitelům mužské populace a nechala se ve své posteli zvěčnit s portrétem zpěváka Harryho Stylese v životní velikosti.

Miley Harry zdroj: Profimedia

Ve skutečnosti je ale Miley od minulého roku zasnoubená s Liamem Hemsworthem, který nedávno oslavil své dvaadvacáté narozeniny a ve vztahu jsou oba velmi spokojeni, což dokládá i řada fotografií na twitteru. Miley ovšem na svatební zvony příliš nespěchá a nechala se slyšet, že chce nejdřív odjet na turné a zpropagovat svou novou desku.

"Už se cítím jako bych byla vdaná a nevím přesně, kdy se vezmeme. Vím, že je to navždy a nepotřebuju na to papír hned teď. Nejdřív udělám film a pak desku...Potom přijdou na řadu svatební plány," uvedla.

Zatím bez komentáře, buďte první!