Pikantní život legendárního Sylvestera Stallona
Sylvester Stallone | zdroj: Profimedia

Pikantní život legendárního Sylvestera Stallona

19. 1. 2018 – 11:35 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sylvester Stallone se do filmového světa zapsal jako málokterý herec. Kdo by neznal boxera Rockyho Balboa či drsného Ramba, kteří jsou neodmyslitelně spojeni se Stallonem. Víte, že v době, kdy se poprvé objevil před kamerou, v erotickém propadáku Italský hřebec, byl v tak zoufalé situaci, že skončil mezi bezdomovci na new yorském nádraží? To a spoustu dalších pikantností z jeho života, se dozvíte v novém životopise, který je nejrozsáhlejší na českém internetu.

Nejpodrobnější životopis Sylvestera Stallona

Sylvester Stallone se narodil v roce 1946 na Manhattanu. Jeho mladší bratr je herec a hudebník Frank Stallone.

Za svůj život, byl Stallone třikrát ženatý. Se svoji poslední ženou, bývalou modelkou a podnikatelkou Jennifer Flavin Stallone žije v chomoutu již více než dvacet let. Jejich velkolepá svatba se konala v luxusním hotelu v Londýně. Společně mají tři dcery, Sophii, Sistine a Scarlet.

Přestože má Stallone za sebou desítky rolí, největší popularitu mu přinesly, již zmíněné role Rockyho a Ramba. Po odvysílání filmů o Rambovi, se označení rambo, stalo synonymem pro siláky a drsné chlapy po celém světě.

zdroj: Archiv

V posledních letech, nejvíce zazářil ve filmové sérii Expendables: Postradatelní, kterou sám režíroval. V těchto akčních snímcích, si mimo Stallona zahrály další akční legendární hvězdy, jako např. Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, či Chuck Norris.

Nejpodrobnější životopis Sylvestera Stallona

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku