Petr Kolář, nebo Josef Vojtek? Který z rockerů je vaším favoritem?
zdroj: tisková zpráva

Petr Kolář, nebo Josef Vojtek? Který z rockerů je vaším favoritem?

20. 6. 2017 – 11:19 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dnešní souboj proti sobě staví dva české zpěváky, které můžete vídat kromě rockových koncertů a festivalů také na divadelních prknech v nejrůznějších muzikálech. Jako první se vám představí Petr Kolář, který za sebou má kromě sólové dráhy, také kariéru v kapelách jakými jsou Precedens či Arakain. Druhý v pořadí je Josef Vojtek, dlouholetý frontman nejúspěšnější české rockové kapely Kabát. Kterého ze zpěváků posloucháte raději?

Petr Kolář

Petr Kolář se narodil se v Českých Budějovicích. Od 18. let zpíval s řadou rockových kapel a věnoval se nejrůznějším hudebním projektům v nahrávacích studiích. V roce 1993 přichází do Prahy, od tohoto roku začíná účinkovat v nejúspěšnějších českých a zahraničních muzikálech jako jsou Drákula, Hamlet nebo Tři mušketýři. Více.

zdroj: Archiv

Více videí Petra Koláře

Kompletní diskografie Petra Koláře

Petr Kolář zdroj: Profimedia

Více fotek Petra Koláře

Josef Vojtek

Josef Vojtek je zpěvák skupiny Kabát a muzikálový zpěvák. Je potřetí ženatý a má čtyři děti. Již mnoho let vystupuje jako muzikálová hvězda, účinkoval např. v Krysařovi nebo Hamletovi. V roce 2006 si zahrál ve filmu Jak se krotí krokodýli. Více.

zdroj: Archiv

Více videí Josefa Vojtka

Josef Vojtek zdroj: Profimedia

Více fotek Josefa Vojtka

Přidejte se do fanklubu svého oblíbeného zpěváka!
Fanklub Petr Kolář
Fanklub Josef Vojtek

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku