Pavel Soukup má vážné zdravotní problémy
zdroj: Profimedia

Pavel Soukup má vážné zdravotní problémy

9. 6. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestašedesátiletý herec o víkendu zkolaboval a skončil na ARO.

Pavel Soukup v sobotu vyrazil na muzikál Fantom opery. Moc si ho ale neužil – během představení totiž upadl do bezvědomí. Podle dostupných informací cca 3 minuty vůbec nedýchal a může tak mluvit o velkém štěstí, že na místě byla přítomna i zdravotnice z ARO, která mu poskytla první pomoc.

Hvězda seriálu Cesty domů byla neprodleně převezena do FN Královské Vinohrady, kde lékaři zjistili, že s největší pravděpodobností trpí fibrilací síní (druh srdeční arytmie). Soukupa tato diagnóza ale příliš nerozhodila.

"Radila jsem se už se známými zdravotníky. Myslí, že by Pavlovi měli dát kardiostimulátor. Jenže on chce jít už ve středu do práce," postěžovala si jeho manželka Isabela magazínu Aha! a dodala:

"Teď je na tom ale tak, že může ztratit vědomí kdykoli. Ani nechci myslet na to, že zkolabuje se srdcem v autě nebo někde, kde zůstane bez pomoci sám."

Mluvčí nemocnice Lukáš Matýsek serveru Super.cz prozradil, že Soukup je aktuálně hospitalizován na III. Interní-kardiologické klinice.

" V současné době nebudeme poskytovat detailní informace o jeho zdravotním stavu. Dnes krátce po poledni jsem s ním ale osobně hovořil a je v dobré náladě," uvedl.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku