Párty stan pro hosty
zdroj: tisková zpráva

Párty stan pro hosty

3. 2. 2020 – 11:07 | Magazín | Inzerce | Diskuze:

Pořádáte rodinnou oslavu u příležitosti životního jubilea? Pokud pořádáte oslavu v letních měsících vaše zahrada je perfektní místo na zrealizování zahradní oslavy. Počet pozvaných hostů kapacitně přesahuje místo ve vašem zděném altánku? Připojte k Vašemu altánku párty stan.

Pořiďte si vlastní nůžkový altán který můžete využívat na soukromé i profesionální účely. Letní zahradní oslava se svými blízkými bude patřit k nezapomenutelným zážitkem. Možnosti jak pohostit hosty je mnoho. Dobrá grilovačka, vaření guláše nebo si pohodlně objednejte jídlo a o nic se nemusíte starat. Keteringová firma Vám jídlo připraví, přinese i naservíruje podle přání. Nůžkové altány jsou k dispozici v ocelovém a hliníkovém provedení. Díky rozkládacímu systému konstrukci rozložíte bez použití nářadí. Místo pro hosty je už připraveno. Nesmíme však zapomínat na pohodlí hostů. Shánění dostatečného množství židlí ve stejném modelu / provedení je náročné. Tento problém Vám pomůže vyřešit rozkládací nábytek Brimo. Praktické sklápěcí židle v elegantní bílé barvě s šedou konstrukcí dotvoří interiér Vašeho altánku.
 
Miliony rozvěšenými světel, aranžmá se živých květin přemění prostory vaší zahrady na honosné místo. Eleganci můžete znásobit použitím dlouhých bílých ubrusů, které místu dodají jemnost a úroveň. Vaši hosté budou okouzlen prostorem vaší zahrady. Osvětlení stanu si můžete přizpůsobit podle vkusu. Použijte svítilny s hořícími svíčkami nebo klasické elektrické osvětlení aby si hosté mohli užívat společný večer až do pozdní noci. Noční letní zábava pod širým nebem je to správné odreagování se a nejlepší forma zábavy. Vždyť ne nadarmo se říká že pohyb, smích, a čerstvý vzduch jsou k životu prospěšné a potřebné.

Zatím bez komentáře, buďte první!