Paris Jackson se proměnila v drsnou rockerku!
zdroj: Profimedia

Paris Jackson se proměnila v drsnou rockerku!

6. 3. 2013 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtrnáctiletá dcera legendárního zpěváka Michaela Jacksona opět šokuje a díky změně účesu a tvrdému make-upu ze sebe udělala rockerku se vším všudy.

Roztrhané tričko Pink Floyd, tetování na zádech i horní části paže, ostříhané a obarvené vlasy, punkový účes. Vše doplňuje stylová náušnice. „Kreativita pozdní noci“, komentovala Paris svojí současnou image na Twitteru.

Paris Jackson zdroj: Profimedia

Chce snad kráčet ve stopách svého otce a stát se kontroverzní zpěvačkou? Zatím se zdá, že inklinuje spíše k herectví.  Ostatně objevila se už ve dvou filmech - Three Keys a Lundon's Bridge. Její starší bratr Prince Michael Jackson (zpravodaj pořadu Entertainment Tonight) byl pro změnu obsazen do pokračování slavného seriálu Beverly Hills 90210.

Připomeňme, že sourozeneckou trojici (Paris, Prince a Blanket) vzala pod svá ochranná křídla jejich teta LaToya Jacksonová. Ta dokonce založila speciální agenturu, jejíž klientelu tvoří výhradně děti Michaela Jacksona a podle dostupných informací by v nejbližší době ráda natočila reality show z jejich života.

Zatím bez komentáře, buďte první!