Pařba na třetí: Překoná pařbu ve Vegas i v Bangkoku?
zdroj: tisková zpráva

Pařba na třetí: Překoná pařbu ve Vegas i v Bangkoku?

9. 3. 2013 – 8:37 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Patříte k fanouškům bláznivých komedií Pařba ve Vegas a Pařba v Bangkoku? Pak si prostě nemůžete nechat ujít první oficiální trailer k třetímu pokračování. Kde se bude pařit tentokrát?

Hurá, vracíme se zpět do města hříchu – Las Vegas! A opět půjde o pořádnou jízdu. Nevěříte? Pusťte si teaser trailer. Naši redakci zaujala především závěrečná scéna s žirafou, která zřetelně ukazuje, že režisér Todd Phillips se rozhodně nebál popustit uzdu své fantazii.

Už nyní je jasné, že ve třetí (a poslední) Pařbě se Vlčí smečka bude snažit napravit některé staré křivdy. Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Justin Bartha a Ed Helms si však pochopitelně ukousnou mnohem větší sousto, než dokážou sníst. A to navzdory tomu, že… „Tentokrát nebude žádná svatba. Ani rozlučka se svobodou. Co by se tedy mohlo pokazit?“ Diváci znalí předchozích dvou dílů už ale dobře vědí, že jakmile Vlčí smečka jednou vyrazí na cestu, stát se může prakticky cokoliv.

Kromě výše zmíněných herců se v Pařbě na třetí objeví také Ken Jeong, Heather Graham, Jeffrey Tambor, John Goodman nebo Jamie Chung. Do českých i slovenských kin by měl snímek dorazit 30. května. Podle režisérových vlastních slov jde o „vhodný závěr trilogie plné chaosu a špatných rozhodnutí“. Kromě jiného se konečně dozvíme, proč byla dvojka (Pařba v Bangkoku) záměrně natočena jako „remake“ jedničky (Pařby ve Vegas).

Zatím bez komentáře, buďte první!