Osamělý Robert Pattinson byl spatřen s vnučkou Elvise Presleyho
zdroj: tisková zpráva

Osamělý Robert Pattinson byl spatřen s vnučkou Elvise Presleyho

2. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dalo by se říct, že je Robert Pattinson poslední rok zklamaný děním kolem jeho soukromého života, ale možná se mu blýská na lepší časy.

Sedmadvacetiletý někdejší upír z Twilight ságy musí být po všech těch rozchodech a návratech ke své milované Kristen Stewart unavený a je to na něm patrně znát. Jak to mezi ním a Kristen ve skutečnosti je, není příliš známo, ale vypadá to na opětovnou pauzu.

Herec byl již několikrát spatřen se zajímavou dívkou, kterou není nikdo jiný než čtyřiadvacetiletá dcera Lisy Marie Presley Riley Keough.  Naposledy byli spolu viděni tento víkend společně s dalšími kamarády a zatím se pouze o jejich románku spekuluje. Bylo také zjištěno, že společně pařili už na narozeninách Kristen Stewart, které slavila 9. dubna v Los Feloz.

Kristen Stewart a Robert Pattinson zdroj: tisková zpráva

Americká modelka a herečka dokonce s Kristen účinkovala ve filmu Runaways z roku 2010 a Kristen ji pak pozvala na své narozeniny. Snad toho nebude litovat, pokud se spekulace o novém hvězdném páru potvrdí.

Robert v současnosti dává hodně energie do hudby. Píše songy, aby tak zapomenul na trable s Kristen, kterých si užil dost. „Robert je nejvíc spokojený s kytarou v ruce, nemusí tak myslet na rozchod. Každý říká, že je talentovaný,“ svěřil se zdroj.

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!