Opilí Robert Pattinson a Katy Perry zpívají karaoke. To se povedlo!
zdroj: tisková zpráva

Opilí Robert Pattinson a Katy Perry zpívají karaoke. To se povedlo!

26. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tak tohle vás opravdu pobaví! Známí umělci posilnění alkoholem zpívají karaoke!

Psal se rok 2008, kdy oba teprve začali být slavní a známí v zábavním průmyslu. V té době nyní sedmadvacetiletý Angličan dostal nejzásadnější roli Edwarda Cullena ve filmu Twilight sága: Stmívání, která odstartovala jeho kariéru na plné obrátky. Zásadní byla i v tom, že zde potkal lásku svého života Kristen Stewart, jež je ale nyní minulostí. Následovaly tři další pokračování úspěšné ságy, ale nyní se s rolí upíra slavný herec už ztotožňovat nehodlá a zaměřuje se na poněkud jinou a vyspělejší tvorbu.

Stejně tak u Katy vysvitla její hudební hvězda až v roce 2008 a to s hitem I Kissed a Girl, se kterým dobývala v tu dobu světové hitparády. Tento rok znamenal průlom, který vlastně trvá dodnes. Ve svém osobním životě to má ale jako na houpačce. V roce 2009 se seznámila s britským hercem a komikem Russelem Brandem, kterého si také o rok později vzala, ovšem o dva roky později se rozešli a nyní ji můžeme vídat po boku hudebníka Johna Mayera.

Společné karaoke vystoupení Roberta a Kate stojí opravdu za shlédnutí, kdy se s vervou pustili do písně Boyz II Men classic I’ll Make Love To You!

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku