One Direction mají své voskové dvojníky! Poznáte rozdíl?
zdroj: Profimedia

One Direction mají své voskové dvojníky! Poznáte rozdíl?

19. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Světoznámé muzeum Madame Tussauds se může pochlubit novým exponát – voskovými figurínami členů populární chlapecké skupiny One Direction.

Není tomu tak dávno, co si členové One Direction pořádně vystřelili ze svých fanynek. V jedné z epizod televizního pořadu „Surprise, Surprise“ se nejprve namaskovali a následně vydávali za voskové figuríny. Jakmile se s nimi některá ze slečen chtěla vyfotit, zázračně „ožili“ a dotkli se jí.

Počátkem března však Madame Tussauds potvrdila, že voskoví Naill, Zayn, Louis, Liam a Harry se v muzeu skutečně objeví. „Je to pro nás obrovská pocta. Je to opravdu cool a už se nemůžeme dočkat, až sami sebe uvidíme“ komentoval to tehdy Zayn Malik.

One Direction zdroj: Profimedia

Trpělivost růže přináší a po několika týdnech intenzivní práce jsou figuríny konečně hotové. Dodejme, že výroba každé z nich stála 150 000 britských liber (cca 4 500 000 Kč) a kromě Londýna budou postupně ke shlédnutí také v New Yorku a Sydney.

Kluci pochopitelně dlouho neváhali, vydali se do muzea a ochotně vedle svých voskových napobodobenin zapózovali. Schválně – poznáte který Harry Styles je ten pravý?

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!