Ondřej Soukup: 'V showbyznysu uspějí jen částeční psychopati'
zdroj: Profimedia

Ondřej Soukup: 'V showbyznysu uspějí jen částeční psychopati'

30. 8. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Úspěšný baskytarista a skladatel se rozpovídal o talentové soutěži Česko Slovenská SuperStar, ve které působí jako porotce. Mj. prozradil, že svého času na castingu vyhodili Tomáše Kluse!

Soukup tvrdí, že pro úspěch v hudební branži je kromě dobrých pěveckých schopností velmi důležité i charisma. Například Aneta Langerová castingem málem neprošla kvůli tomu, že porotě připadala příliš nevýrazná.

"Aneta není na první signální typická hvězda… Ale něco v ní prostě bylo. Ona se tahleta chemie vždycky neprojeví hned. Proto ani netušíme, kolik potenciálních hvězd nám proklouzne pod rukama," uvedl v rozhovoru pro Blesk.

Jednou z takových hvězd byl i Tomáš Klus.

"Toho jsme hned vyhodili! To se ale prostě může stát, že se někdo neumí ukázat hned, že to v něm objevujete postupně. Je tady velké nebezpečí, že nám nějaký talent unikne, ale taková ta soutěž je," prohlásil Ondřej.

Pokud se ale opravdu chcete prosadit, podle Soukupa byste měli oplývat i jistou dávkou arogance a sebestřednosti.

"Ve zkratce vlastně potřebujete částečného psychopata, aby byl schopný uspět v showbyznysu," vysvětlil autor soundtracku k filmu Tmavomodrý svět.

Možná to zní trochu extremisticky, ale svým způsobem má pravdu. Stačí podívat se třeba na Miley Cyrus, Justina Biebera či Lady Gagu…

Zatím bez komentáře, buďte první!