Oldřich Kaiser: „S Vokatou intimní vztah nemáme“
zdroj: Profimedia

Oldřich Kaiser: „S Vokatou intimní vztah nemáme“

26. 9. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětapadesátiletý herec tvrdí, že s Dášou Vokatou jsou pouze dobří kamarádi. Ona to však vidí jinak…

„S Dášou nemáme intimní poměr. Tvoříme pár, ale pouze hudební. Skvěle spolu pracujeme a jsme přátelé,“ řekl Kaiser po premiéře hry Žena za pultem 2: Pult osobnosti Blesku

Šedesátiletá písničkářka, která Kaisera přivedla k hudbě, ale ještě v srpnu mluvila poněkud jinak. „Ano, jsme spolu. Je to láska,“ uvedla.

Dáša se s Oldou seznámila díky svému bývalému partnerovi, básníkovi I. M. Jirousovi známému pod přezdívkou „Magor“.

„Ještě v době, kdy jsem Oldu neznala, načetli na střídačku takřka šestihodinové CD Pravdivý příběh Plastic People. Už tenkrát jsem se Magora ptala, kdo je to ten Kaiser, on má nádherný hlas…,“ zavzpomínala karvinská rodačka.

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá zdroj: Profimedia

Po Magorově smrti Vokatá úspěšného komediálního herce kontaktovala a nabídla mu spolupráci.

„Dáša mi zahrála píseň, kterou přes noc složila, a mě napadlo, že bych mohl po letech oprášit housle. Udělali jsme spolu písničku Můj milý, k níž vznikl černobílý klip, kde spolu jako dva bezdomovci chodíme po nádraží. Pak jsem vytáhl další hudební nástroj - flétnu. Na tu neumím, zato Dáša dokonale. Potom jsem vytáhl kytaru. Dáša zajásala a prohlásila, že budou dvě kytary a housle,“ popsal Kaiser jejich společné začátky v rozhovoru pro časopis Instinkt.

Podle dostupných informací Oldřich a Dáša momentálně plánují turné po Spojených státech, kterého by se měl zúčastnit i Jiří Lábus. A jak je to tedy ve skutečnosti s jejich vztahem? Těžko říct…

Zatím bez komentáře, buďte první!