Okoř se šťávou oslaví 16 let s Lukášem Pavláskem i Lucií Bílou
zdroj: iREPORT.cz

Okoř se šťávou oslaví 16 let s Lukášem Pavláskem i Lucií Bílou

8. 4. 2014 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Letošní ročník tradiční Okoře se šťávou vychází přímo na Slunovrat - sobotu 21. června. Od 13 hodin se na dvou pódiích představí Vladimír Mišík s Etc i jeho syn Adam, dále České srdceUDGWohnoutRybičky 48 nebo Imodium, a dokonce i Lucie Bílá.

Okoř se šťávou 2014 open air festival, probíhající na jednom z nejromantičtějších míst pod zříceninou hradu Okoř nedaleko Prahy, se letos uskuteční o prvním letním víkendu, v sobotu 21. června od 13 hodin.

Mezi účinkujícími uvidíme např. Lake Malawi, projekt kolem bývalého zpěváka Charlie Straight Alberta Černého, osvědčené festivalové taháky Sto zvířat, Wohnout, UDG,Rybičky 48, či Imodium, stále žádanější Hentai Corporation, Johnyho Machette, Voxela, Adama Mišíka a řadu dalších.

Uvidíme i pravidelné aktéry tohoto festu: Pošestnácté zde vystoupí Vladimir Mišík & Etc a při této příležitosti oslaví neuvěřitelných 40 let existence. Chybět nemůže ani České srdce, které tu pokřtí své zbrusu nové studiové album. Vůbec poprvé v šestnáctileté historii zavítá na Okoř se šťávou Lucie Bílá, která si přiveze speciální festivalový program.

Na festival je i tentokrát zajištěna kyvadlová doprava, linka X Okoř z Dejvic a Kladna. A to během celé akce a i po jejím skončení. Vzhledem k omezené kapacitě areálu doporučujeme zakoupit vstupenku včas. Letošní novinkou bude přímo v areálu festivalu hlídaný prostor pro kola, a jako každý rok nebude chybět stanové městečko.

Pozoruhodná je také sestava moderátorů akce – kromě častého průvodce touto akcí Pavla Anděla bude tentokrát diváky dostávat do správné atmosféry ještě Lukáš Pavlásek. Těšte se na jeho video pozvánky, tady je první z nich.

zdroj: youtube.com

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!