Odvaha či ztráta soudnosti? Čvančarová zpívala mrtvé kamarádce v sexy šatech s hlubokým dekoltem
zdroj: Profimedia

Odvaha či ztráta soudnosti? Čvančarová zpívala mrtvé kamarádce v sexy šatech s hlubokým dekoltem

16. 11. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jitka Čvančarová pokřtila nový charitativní kalendář na podporu o.s. DebRA ČR, které pomáhá lidem trpícím tzv. nemocí motýlích křídel. Při této příležitosti zavzpomínala na svou dobrou přítelkyni Olgu Joklovou.

Olga svůj boj s výše zmíněnou chorobou prohrála před několika měsíci a Čvančarová se z její smrti stále nevzpamatovala.

"Velmi mi obohatila život a vynadala by nám, kdybychom smutnili. A protože měla ráda život a radost, a i její odchod byl krásný, díky její mámě, měla by Olinka radost, kdybychom se radovali," konstatovala. Navzdory těmto slovům však měla co dělat, aby zadržela slzy.

Krásná brunetka na křest kalendáře dorazila v rudých šatech s velkým výstřihem. Většina přítomných mužů na ní mohla oči nechat, ale bulvár její výběr nemilosrdně zkritizoval – mj. proto, že akce se konala v prostorách bývalého kostela.

"Jitčinu outfitu vévodil rozhalený dekolt, nahá ramena a k prasknutí napjatá šňůrka přes její šíji, která byla tím jediným, co tenhle velmi odvážný model drželo v jeho horní části pohromadě. Ta tam navíc neměla vůbec co dělat, protože se do šatů všívá jen proto, aby držely na ramínku," komentoval to server Blesk.cz.

Určité rozpaky vzbudila také skutečnost, že Čvančarová se rozhodla na počest své kamarádky zazpívat kabaretní píseň. Ona sama je však přesvědčená, že Olince by se to líbilo. "Milovala život, ona byla reklamou na život. Ráda také zpívala a měla ráda veselé písně," vysvětlila.

Nu, proti gustu...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku