Oblíbená seriálová hvězda Jitka Smutná přiznala, že rodiče ji jako malou týrali
zdroj: Profimedia

Oblíbená seriálová hvězda Jitka Smutná přiznala, že rodiče ji jako malou týrali

20. 10. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiašedesátiletá herečka a moderátorka se rozpovídala o svém dětství. Z toho co prozradila je jasné, že ho vůbec neměla jednoduché.

Jitka Smutná v rozhovoru pro deník Aha! prohlásila, že jako malá si hodně vytrpěla. Především v období, kdy se její rodiče rozváděli.

"Dnes bych byla označována za týrané dítě… Později se mi to snažili vynahradit, ale... Když vám někdo ublíží, tak to už nikdy nejde vzít zpátky," konstatovala. Podrobnosti si však nechala pro sebe.

Připomeňme, že Smutná téměř tři desetiletí žila v heterosexuálním manželství s kameramanem Jaromírem Nekudou. Během této doby se stala dvojnásobnou maminkou a podle jejích vlastních slov jí téměř nic nechybělo. Pak si ale "vzpomněla", že ve skutečnosti se jí líbí ženy – což sama před sebou popírala už od svých osmnácti.

"To jsem měla platonickou lásku k dívce, která byla vysoká a krásná, fascinovala mě, jednou jsme si podaly ruku. Bylo to v době, kdy se o homosexualitě vůbec nemluvilo. Spousta žen nikdy neřekla v zaměstnání, jaké mají partnerky a co se s nimi děje citově. Pomyslela jsem si, že to, co jsem pocítila, je něco skoro kriminálního. Myslím, že v osmnácti jsem ani slovo lesba neznala," řekla svého času serveru iDNES.cz.

"Když mi došlo, že jsem se asi zamilovala do holky, hrozně jsem se lekla, přetáhla si přes hlavu kapuci a řekla jsem si: 'Ne, tohle já nejsem.' A ta pomyslná kapuce mi vydržela třicet let," dodala.

V současné době Jitka udržuje vztah se spisovatelkou Evou Braunovou. Není bez zajímavosti, že formálně je stále vdaná.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku