Obdivujete herečku Meryl Streep? Neuvěříte, co si o sobě ona sama myslí
zdroj: tisková zpráva

Obdivujete herečku Meryl Streep? Neuvěříte, co si o sobě ona sama myslí

26. 4. 2014 – 15:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

I ženy, které jsou známé i díky své tváři, si mohou myslet, že nejsou atraktivní. Důkazem toho je známá herečka Meryl Streep, která je velmi zvláštní a také krásná. Sama sobě na začátku kariéry nevěřila, protože si myslela, že není dostatečně atraktivní pro stříbrné plátno.

Meryl Streep je ve svých čtyřiašedesáti letech zaslouženou herečkou. Neuvěřitelný počet filmů, které kdy natočila jsou toho jenom důkazem.  Svým milým přístupem k veřejnosti a dokonalým hereckým umem si získala srdce milionů diváků. Málokdo by o ní dokázal prohlásit, že tato dáma není hezká. Jenomže jak je na tom ona sama? Když začínala svou kariéru, rozhodně si o sobě nemyslela, že je atraktivní.

Meryl Streep zdroj: tisková zpráva

Meryl měla pocit, že její nos není hezký a pro diváky nemůže být dost zajímavá. Tři ocenění Oscar jsou ale důkazem, že pravda bude jinde a fanouškům se herečka líbí hodně. Sama pochopila, že nemá smysl lámat si hlavu nad tím, jak člověk vypadá. Důležité je, že se líbí lidem, kteří filmy s ní sledují. 

Meryl Streep zdroj: tisková zpráva

I když už Meryl několikrát uvažovala nad koncem kariéry, rozhodně ještě nekončí. Během toho roku a roku 2015 ji uvidíme v šesti nových snímcích. To je důkaz, že Meryl Streep své místo na předních příčkách filmového světa rozhodně má.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku