O 14 let starší expřítelkyně Harryho Stylese se léčí z depresí. Je to z jejich rozchodu?
zdroj: Profimedia

O 14 let starší expřítelkyně Harryho Stylese se léčí z depresí. Je to z jejich rozchodu?

10. 9. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Moderátorka britského Xtra Factoru se dala dohromady se členem One Direction v době jeho působení v soutěži X Factor.

Třiatřicetiletá Caroline Flack se svěřila, jak byla nucena vyhledat odbornou pomoc psychologa, když se potýkala s profesními i osobními problémy. Začala docházet na terapii, která ji naučila, jak zvládat stresové situace. Může za její problémy i nedávný vztah s populárním zpěvákem?

"Pracovní stresy, životní stresy, rodinné stresy a stresy ze vztahů. Mluvit o tom s někým problém řeší jen z poloviny," svěřila se tajemná Caroline.

Harry Styles zdroj: tisková zpráva

Vztah s Harrym Stylesem trval od října 2011 do února loňského roku, to mu bylo pouhých sedmnáct let! Není divu, že jejich poměr vzbuzoval takovou pozornost, když je mezi nimi tak enormní věkový rozdíl. Možná má moderátorka nějaký vnitřní problém už dlouho, když jí nepřipadá divné chodit s takovým zajíčkem a jemu to samozřejmě muselo lichotit, když po něm toužila starší žena.

Nyní už je na tom Caroline mnohem lépe a přenesla se i přes jejich rozchod. Díky terapii má i mnohem pozitivnější pohled na život. Možná by se pro příště takovým nevyváženým vztahům měla raději vyvarovat.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku