Nový videoklip: 30 Seconds to Mars se vrátili z cesty do vesmíru
zdroj: iREPORT.cz

Nový videoklip: 30 Seconds to Mars se vrátili z cesty do vesmíru

23. 4. 2013 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Na den přesně měsíc po zveřejnění audio stopy Up in the Air připojili 30 Seconds To Mars k pilotnímu singlu i videoklip. V bizarně vyhlížejícím osmiminutovém dílku si zahrála mimo jiných i bývalá manželka Marilyna Mansona Dita Von Teese.

"Není to evoluce, je to zbrusu nový začátek. Objevili jsme úplně nový prostor, jenž je vzrušující, nečekaný a neuvěřitelně inspirující," prohlásil o novém albu frontman Jared Leto. Nahrávka s názvem Love Lust Faith + Dreams vychází 20. května, tři a půl roku od předchozího počinu This is War.

Jared Leto zdroj: iREPORT.cz

V samotném videu se vedle zmíněné Dity Von Teese objevuje také několik zvířat (lev, zebra nebo had), zlaté americké olympioničky v gymnastice Jordyn Wieber a McKayla Maroney a také vizuál kontroverzního britského umělce Damiena Hirsta, jenž  vytvořil také cover alba. Samozřejmě ve videu nechybí ani trio Leto - Leto - Miličević, přičemž slavnější z bratrů i ve variantě "nahoře bez".

Zajímavostí je, že singl Up in the Air se stal vůbec první hudební nahrávkou, která se dostala do vesmíru. Začátkem března vynesl vesmírný modul SpaceX kopii singlu na Mezinárodní vesmírnou stanici. Připomeňme, že 30 Second To Mars se už začátkem léta objeví v Česku - 2. července vystoupí na Rock for People.

 

 

...

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!