Nový film Brada Pitta bude možná propadák!
zdroj: tisková zpráva

Nový film Brada Pitta bude možná propadák!

14. 5. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Charismatický herec i ve svém věku stále zachraňuje svět a krásné ženy, aniž by se při tom jen trochu zapotil. Ovšem jeho nový snímek Světová válka Z možná nebyl šťastnou sázkou do loterie.

Devětačtyřicetiletý herec možná zažije největší propad své kariéry, kterým je právě zmiňovaný film Světová válka Z. Natáčení snímku mimo obrazovku bylo podle kritiků stejně katastrofální, jako samotná apokalypsa zombíků v něm.

Snímek přepisovalo několik nejlepších scénáristů a sám Pitt měl problémy s režisérem snímku Marcem Forsterem. Premiéra byla dokonce posunuta zhruba o šest měsíců. Natáčení provázely zmatky a režisér dokonce vyhodil enormně drahou dvanáctiminutovou bojovou scénu a nahradil ji více emotivní a méně akčním zakončením. Některé zdroje odhadují, že původní rozpočet 123 milionů dolarů se až zdvojnásobil. Tím se film stal jedním z největších filmových hazardů všech dob a Pitt je toho součástí.

Brad Pitt zdroj: tisková zpráva

"Když lidé před pěti lety o tomto filmu začali mluvit, vypadalo to, že má jako první zombie snímek šanci na Oscara. Potom se to ale stále zhoršovalo a začali ho spíše pomlouvat," řekl zdroj z Hollywoodu.

Lidé, kteří už film viděli, o něm prohlásili, že je docela dobrý. Možná má opravdu stále ještě šanci. V českých kinech bude mít premiéru už 27. června.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku