Noví herci, kteří se chystají do Marvelovek
zdroj: Falcon

Noví herci, kteří se chystají do Marvelovek

23. 4. 2018 – 10:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Konec jedné éry – tak působí třetí díl filmových Avengers, v němž se naše parta superhrdinů konečně střetne s Thanosem. Zatímco fanoušci uzavírají sázky, která oblíbená postava při tom definitivně odejde, do světa Marvelovek se pomalu leč jistě chystá patero nováčků. A někteří dost možná výrazně zamíchají kartami.

5) Laurence Fishburne

Zavedl Nea do tajů Matrixu i Clarka Kenta do tajů novinařiny - nyní přichází Laurence Fishburne také do světa Marvelu. Stane se tak v druhé polovině tohoto roku, kdy se objeví v Ant-Man and the Wasp jako Goliath - v komiksu černošský superhrdina disponující podobnou zvětšovací/zmenšovací schopností jako Ant Man. Vzhledem k rozložení postav se dá spíše očekávat, že si Fishburne střihne postavu záporáka, necháme se však ještě překvapit, jak dlouho se u Marvelu ohřeje.

Matrix Reloaded - Laurence Fishburne zdroj: Warner Bros. CZ

4) Randall Park

Asijsko-americký komik a scenárista Randall Park byl doposud především známý pro komediální seriály - například Fresh Off the Boat z produkce kanálu ABC. Čeští diváci jej však mohou znát především jako Kim Jong-una ze čtyři roky starého kontroverzního bijáku Interview, který svého času popudil i hlavy KLDR. Park bude jednou z nových tváří v Ant-Man and the Wasp, kde zastane roli Jimmyho Woo - ten byl v komiksu tajným agentem FBI, který mimo jiné naháněl i Godzillu.

Interview - Randall Park zdroj: Bontonfilm

3) Gemma Chan

Oproti tomu modelka a herečka Gemma Chan se prozatím etablovala hlavně na televizním poli. Znát ji můžete třebas ze speciálu Waters of Mars seriálu Pán času (Doctor Who), seriálu Bedlam, 4. řady Secret Diary of a Call Girl nebo 2. dílu seriálu Sherlock. Ve filmu má na kontě méně rolí - nejvýrazněji v posledním filmovém Jacku Ryanovi... a loňských Transformers. V Captain Marvel si zahraje mimozemšťanku Minn-Ervu - výraznější úlohu od ní čekat nelze, těžko však popírat, že se Gemmě Chan bude podobné nakopnutí v kariéře hodit.

John Stratton: V první linii - Gemma Chan zdroj: GFM films

2) Jude Law

Ve stejném filmu se prominentně objeví i britský prvoligový herec Jude Law, který byl nejpopulárnější po přelomu tisíciletí. Střihne si tu především ústřední roli titulního kapitána Mar-Vella, mimozemského agenta Kree vyslaného kdysi na Zemi. Law však bude přesto hrát druhé housle - premisou filmu bude totiž především předání pochodně Mar-Vellových schopností hlavní hvězdě filmu, totiž Carol Danvers. A tu bude představovat...

Černé moře - Jude Law zdroj: Bontonfilm

1) Brie Larson

Larson momentálně sbírá ostruhy jak na poli žánrových filmů, tak rovněž u filmů dramatických. Znát jí můžete třebas z předloňského Konga, tak i tři roky starého dramatu Room (neplést se stejnojmenným filmem Tommyho Wisaeu). Od účasti Brie Larson se obecně očekávají velké věci - Robert Downey Jr. ani Chris Evans nemládnou a fanoušci se sázejí o to, pro kterého z nich bude Infinity War posledním snímkem. Evans by mohl smrtí Kapitána Ameriky zakončit své působení na dramatické notě - Downey je však stále dražší a dávalo by smysl se zbavit také jeho Iron Mana. Nová krev (a mlíko) v podobě Brie Larson by tak mohla převzít štafetu nejen symbolicky, ale i doslova. Uvidíme do jara příštího roku, kdy se filmový Captain Marvel chystá do kin.

Room - Brie Larson zdroj: Bohemia MP

Zatím bez komentáře, buďte první!