Nové Star Wars možná ozdobí nejvíc sexy muži planety Ryan Gosling a Zac Efron
zdroj: tisková zpráva

Nové Star Wars možná ozdobí nejvíc sexy muži planety Ryan Gosling a Zac Efron

25. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Milióny fanoušků po celém světě už dychtivě očekávají sedmou epizodu tohoto kultovního snímku a dvojice herců by ji mohla udělat ještě zajímavější.

V posledních dnech kolují Hollywoodem zvěsti, že by se dvaatřicetiletý Ryan Gosling měl zhostit role syna Luka Skywalkera, pro kterou je jako dělaný. To pro pětadvacetiletého Zaca Efrona není role zatím ještě určená, ta se nechme překvapit. I když podrobnosti o zbrusu nové epizodě zatím nejsou známy, jedno je jisté, že snímek se bude konat třicet let po návratu Jediho z roku 1983 v hlavní roli s Harrisonem Fordem.

Ryan Gosling zdroj: tisková zpráva

Kanaďan Ryan je jedním z nejoblíbenějších herců mladší generace a za své herecké výkony získal již řadu významných ocenění. V roce 2007 dokonce Oscara za nejlepší mužský herecký výkon ve fimu Half Nelson. Svou kariéru odstartoval jako mnoho dalších známých tváří v kabaretu The Mickey Mouse Club, například vedle Britney Spears, Christiny Aguilery nebo Justina Timberlaka, u kterého v té době žil.

To o pár let mladší Zac si už zahrál mnoho televizních i filmových rolí, ale našim divákům je nejvíce známý z filmu Muzikál ze střední, který se dočkal dvou pokračování a byl velmi úspěšný. Zac se zde seznámil i se svou budoucí několikaletou láskou Vanessou Hudgens, se kterou ale už zamilovaný pár netvoří.

Zatím bez komentáře, buďte první!