Nová údajná přítelkyně Justina Biebera promluvila o jejich vztahu
zdroj: Profimedia

Nová údajná přítelkyně Justina Biebera promluvila o jejich vztahu

14. 1. 2013 – 19:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Co stojí za rozchodem Justina Biebera a Seleny Gomez? Prý je to nádherná modelka Victoria´s secret Barbara Palvin. Poté, co se v médiích objevily její společné fotografie s mladým zpěvákem, rozpoutaly se vášnivé diskuze o jejich poměru.

Devatenáctiletá úspěšná modelka maďarského původu do médií uvedla, kdo stojí za tím, že se o ní a Justinovi mluví jako o údajných milencích. Prý to není nikdo jiný než jeho bývalka Selena Gomez, která když je na jedné fotografii viděla společně, hned to začala posílat dál. Zřejmě zapůsobila žárlivost, což ovšem není divu vzhledem k nebývalé kráse modelky. Barbara byla poprvé spojována s Justinem loni v listopadu, než došlo k první velké hádce mezi ním a Selenou. Když se ale začalo mluvit o jejich údajném poměru, Barbara ihned potvrdila, že s ním nikdy nerandila a že tyto pomluvy málem zničily i její vlastní vztah.

Barbara Palvin zdroj: Profimedia

Barbara také řekla do médií, jak to celé začalo: "Celé drama začalo tím, že Selena na twitteru přeposlala fotografii mě, Justina a Lil´Twista, kde společně pózujeme a napsala k tomu jen "...", což znamená, že byla naštvaná. Pro mě ale není těžké o celé věci mluvit, protože to pro mě nic neznamená." uvedla. Barbara chtěla pouze Justina poznat v reálu, po tom co viděla jeho nový film (Justin Bieber: Never Say Never), kde jí připadal jako fajn kluk. "Po přehlídce pro Victoria´s secret jsme se náhodou setkali a dali se do řeči. Tam také vznikla ona fotografie, která toto všechno způsobila." dodala Barbara.

Selena Gomez zdroj: Profimedia

Po incidentu s fotografií, kdy se pár ostře pohádal, se dali ještě na nějakou chvíli dohromady, ovšem před svátky se rozešli už definitivně a lze jen spekulovat, co bylo tou poslední kapkou, která zničila jejich vztah. Uvidíme, zda na údajném románku modelky a zpěváka nebylo přece jen trochu pravdy.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku