Nik Richie: Lindsay Lohan na novoroční párty šňupala kokain!
zdroj: Profimedia

Nik Richie: Lindsay Lohan na novoroční párty šňupala kokain!

23. 4. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kontroverzní spisovatel Nik Richie opět šokuje. Tentokrát si vzal na mušku problémovou hvězdu Lindsay Lohan a osvětlil některé události, které předcházely její slavné novoroční rvačce se Sam Ronson.

Šestadvacetiletá herečka v koupelně nejmenovaného nočního klubu "nestydatě šňupala kokain ze svého zápěstí", zatímco prsa jí visela ven z šatů. Alespoň tak to tvrdí známý blogger Nik Richie.

Zakladatel serveru TheDirty.com ve své nové autobiografii nadšeně líčí, jak v roce 2008 nachytal Lindsay Lohan při užívání drog. Incident se odehrál během Miami New Years Eve párty, na které vystupovala i Lindsayina tehdejší partnerka Sam Ronson.

Lindsay Lohan zdroj: tisková zpráva

"Lindsay šla na záchod, posadila se a začala si upravovat šaty. Umýval jsem si ruce a ona se mě zeptala jaký je můj příběh. Pak vyšňupala několik lajniček kokainu," uvedl Richie v rozhovoru pro magazín Radar.

Richie dále přiznal, že ihned vyhledal Sam a prozradil jí, co její přítelkyně dělá. Její odpověď prý byla "fuj!". To už ale Lindsay křičela na ochranku, aby ho vyhodila ven. Krátce poté mezi oběma milenkami došlo k bitce a o tři měsíce později se lesbický pár definitivně rozešel.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku