Nicole Trunfio se nechala nafotit při kojení
zdroj: Profimedia

Nicole Trunfio se nechala nafotit při kojení

27. 5. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá australská modelka čelí kritice kvůli odvážnému snímku, který se objevil na obálce časopisu Elle.

Nicole Trunfio se pochlubila svými přednostmi. Na tom by ještě nebylo nic tak zvláštního, kdyby ovšem nezapózovala společně se svým nedávno narozeným synem. A fotografie, na které malého Ziona kojí, řadu lidí značně pobouřila.

Australská kráska ale odvážný snímek brání.

"Nemyslela jsem si, že z toho vznikne tak velký problém. Není nic horšího, než když coby matka děláte něco, co je tak nezbytné jako nakrmit své dítě a někdo se kvůli tomu na vás dívá špatně," postěžovala si a dodala:

"Myslím, že by se z té obálky nemělo dělat něco, čím není -  je to velmi podstatná součást bytí ženou a mateřství."

Nicole Trunfio zdroj: Instagram

Nicole rovněž odmítla nařčení z toho, že celou věc předem naplánovala. Šlo prý o spontánní rozhodnutí.

 "Syn byl se mnou celý den na place, takže v určitých momentech jsem se musela vzdálit, abych mu dala najíst. Měla jsem na sobě to krásné oblečení a stylista řekl 'Wow, to vypadá úžasně, pojďme vás přesunout na plac a nafotit to.' Nebylo to tak, že já bych to chtěla," vysvětlila.

Trunfio inkriminovanou obálku minulý týden vystavila na sociálních sítích. Podle svých vlastních slov se tímto způsobem snaží normalizovat kojení na veřejnosti. "Není nic krásnějšího a silnějšího než mateřství. Poslední věc, kterou chci udělat, je být kontroverzní, takže to prosím berte tak, jak to je… nechte nás #normalizebreastfeeding," uvedla.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku