Nicole Kidman vzpomínala na deprese a potraty
Nicole Kidman | zdroj: Profimedia

Nicole Kidman vzpomínala na deprese a potraty

4. 10. 2012 – 16:00 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Křehká herečka je nyní šťastně vdaná za Keitha Urbana, s nímž má dvě děti, její život však nebyl vždycky taková pohádka. Nicole v exkluzivním interview promluvila o nejčernějších dobách svého života, kdy nemohla počít vytouženého potomka, a o depresích, jež následovaly po rozpadu jejího manželství s Tomem Cruisem.

Nicole s Tomem adoptovali dvě děti, o vlastní miminko se však snažili marně. "Všechno bylo marné. Nechci zacházet do detailů, ale prodělala jsem mimoděložní těhotenství, několik potratů a léčila jsem se na neplodnost," řekla otevřeně Nicole.

Byl to však jen jeden z faktorů, proč manželství rozpadlo, hvězda filmu Moulin Rouge nezdar připisuje i tomu, že se vdávala příliš mladá, při svatbě v roce 1990 jí bylo 23 let. "Když to nevyšlo, dostala jsem se do hlubokých depresí, z nichž jsem musela najít cestu. Ničeho ale nelituju. Beru to jako součást dospívání," hodnotí svou minulost krásná Nicole.

Nicole Kidman a Tom Cruise Nicole Kidman a Tom Cruise | zdroj: Profimedia

O to větší radost herečka měla, když se jí v roce 2008 podařilo počít dceru Sunday Rose. "Měla jsem spoustu času strávit myšlenku na to, že nebudu mít vlastní děti, a pochopit to. Když se to stalo (otěhotnění, pozn. red.) - jako překvapení - bylo to úžasné," dodala v otevřeném interview.

Nicole a Keithovi se v roce 2011 narodila ještě dcera Faith, kterou odnosila náhradní matka.
 


Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku