Nicki Minaj si vyrazila ven bez podprsenky a bez trička a ukázala božské vnady!
zdroj: Instagram

Nicki Minaj si vyrazila ven bez podprsenky a bez trička a ukázala božské vnady!

27. 9. 2013 – 11:30 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Nicki je slušná dívka, která občas šokuje okolí. Nejčastěji tím, že ukáže svoje obrovské vnady.

 Třicetiletá rapperka si vyrazila do studia na natáčení talk show v poněkud neobvyklém outfitu. To, že extravagancí Nicki oplývá je známé všem a všude, tentokrát ale překvapila i otrlé. Doma nechala podprsenku, což by tak moc ani nevadilo, jenže zřejmě zapomněla i tričko.

Nicki Minaj zdroj: Instagram

Přes svá dmoucí se ňadra si přehodila jen černý kabátek, který by obvykle sloužil jako podzimní doplněk přes oděv například do práce. Nicki ale neváhala a malinkatý kousek oděvu hrdě přehodila přes svá ňadra.

Nicki Minaj zdroj: Instagram

Cílem nebylo ho více zapínat, proto celkem klidně zapnula jenom jeden knoflíček. Konec konců proč ne, od pobuřování má šoubyznys Miley Cyrus, Nickiina ňadra jsou decentně skrytá a naštěstí hodně pevná.

Nicki Minaj zdroj: Instagram

Svůj obleček doplnila o kožené kalhoty a boty od Versace. Na svoje módní výstřelky si Niki sama dost dobře vydělává, jelikož jen v posledním roce vydělala více než 630 miliónů korun a to především za roli porotkyně v American Idol, prodej svých parfémů, oblečení a reklamních kampaní. Také se podle časopisu Forbes stala jedinou ženou v kategorii Hip-Hop Cash Kings, tedy nejvýdělečnějších interpretů v kategorii hip hop.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku