Nicki Minaj opět nahoře bez! Podívejte se na její dokonalé křivky
zdroj: Instagram

Nicki Minaj opět nahoře bez! Podívejte se na její dokonalé křivky

9. 8. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá rapperka a textařka se opět pochlubila svým výstavním poprsím. A i tentokrát je na co se dívat!

Onika Tanya Maraj, známá spíše pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj, je pořádná divoška, která dobře ví jak upoutat pozornost médií. Nedávno na Instagramu zveřejnila další odvážný snímek, na kterém pózuje nahoře bez. Jediné, co není vidět, jsou její bradavky, které si cudně zakryla svými dlouhými vlasy.

Fanoušci samozřejmě byli nadšeni. „Při pohledu na tuhle fotografii jsem málem omdlel,“ uvedl jeden z nich. Nicki je přitom známa tím, že své vnady vystavuje na odiv ráda a často.

Nicki Minaj zdroj: Instagram

Okolo Nicki je pořád rušno, ať už je to její zásluhou nebo zásluhou někoho dalšího. Zpěvačka před pár dny zažila nepříjemnou situaci, když ji jistý muž nařknul z toho, že si texty ke svým písním nepíše sama, ale najímá si na to takzvané ghostwritery – a další skandál byl rázem na světě. Nicki totiž na toto obvinění reagovala velmi ostře. „Jste vůbec normální? To, že jsem jediná ženská rapperka ještě neznamená, že potřebuju nějaké zas… ghostwritery,“ prohlásila mimo jiné.

Tyto negativní zvěsti o původu textů jejich písní se začaly šířit poté, co rapper Ransom v textu jedné ze svých skladeb zmínil, že pro Nicki dřív skládal verše. Později však na svém Twitteru uvedl, že kam až mu paměť sahá, Nicki si vždy všechno psala sama.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku