Nicki Minaj dostala žádost o ruku v přímém přenosu MTV!
zdroj: Profimedia

Nicki Minaj dostala žádost o ruku v přímém přenosu MTV!

29. 7. 2013 – 10:25 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Se svatbami a žádostmi o ruku se v poslední době roztrhl pytel. Podívejte se, jakou nabídku dostala Nicki Minaj od svého kolegy!

Třicetiletá rapperka žijící v New Yorku dostala žádost o ruku poměrně netradičním způsobem. Sedmatřicetiletý DJ Khaled vystoupil na MTV a rozhodl se, že Nicki vyzná svou lásku a v přímém přenosu ji požádal o ruku.

"Nicki Minaj, jsem v MTV a chci být k tobě upřímný. Miluji tě, líbíš se mi, chci tě, chci abys byla moje. Cítím, že v životě potřebuješ muže jako jsem já…máme stejné symptomy,“ řekl Khaled zcela vážně na kanálu, který sledují statisíce lidí.

Nicki Minaj zdroj: Profimedia

Dodal, že jediný důvod, proč to Nicki neřekne přímo do oči je, že ona je hodně zaneprázdněná. Zpěvačce samozřejmě nechá čas na rozmyšlenou, ale přiznal, že tato nabídka je zcela upřímná. Celou tuhle akci dokončil tím, že otevřel krabičku se zásnubním desetikarátovým diamantovým prstýnkem v hodnotě deset milionů korun ze zlatnictví Manhattan's Rafaello & Co.

Nicki s Khaledem pracovala na novém songu Busty Rhymese s názvem Twerk It a společně se i objevili ve videoklipu. Necháme se tedy překvapit, zda Nicki žádost přijme a stane se z ní nevěsta. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku