Niall Horan: Strávil noc s Louise Thompson?
zdroj: tisková zpráva

Niall Horan: Strávil noc s Louise Thompson?

25. 5. 2013 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zpěvák skupiny One Direction prý flirtuje s krásnou Louise Thompson. Podařilo se mu pobláznit jí hlavu?

Zdá se, že Niall Horan se zakoukal do Louise Thompson. Podle nepotvrzených informací jí nejprve několik týdnů bombardoval romantickými esemeskami a nakonec pro ní poslal taxi, které jí odvezlo do jeho luxusního londýnského domu. Tam Louise zůstala až do následujícího odpoledne.

„Louise o Niallovi básní už celé týdny,“ řekl nejmenovaný zdroj magazínu The Sun. „Začalo to několika nevinnými poznámkami na Twitteru a teď už si píšou prakticky pořád. Minulý týden spolu telefonovali. Niall jí navrhl ať přijede k němu domů a poslal pro ní auto. Bylo to tajemné a vzrušující,“ dodal.

Louise Thompson zdroj: Profimedia

Je tu ale jeden drobný probém. Louise – dobře známá všem divákům televizního pořadu Made in Chelsea – už přítele má. Chodí s třiadvacetiletým Andym Jordanem. Zatím však není jasné ani to, jestli mu o své údajné schůzce s Niallem vůbec řekla.

Niall teď každopádně prožívá šťastné období. V pondělí se společně s Liamem Paynem a nejmenovaným Louisiným známým zúčastnil fotbalového tréningu s legendárním Cristianem Ronaldem. "Byl to jeden z nejlepších dnů mého života," prohlásil později.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!