Nezaměstnaný Pomeje se chce stát zahradníkem
zdroj: tisková zpráva

Nezaměstnaný Pomeje se chce stát zahradníkem

31. 10. 2012 – 11:15 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Moderátor a producent Jiří Pomeje se před měsícem za zvláštních okolností rozešel s rozhlasovou stanicí Frekvence 1, pro níž uváděl pořad Noční proud. Tím ovšem vyschnul Pomejův jediný zdroj příjmů, a tak když se mu naskytlo místo zahradníka, nezaváhal.

Hrabáním v hlíně si však zkrachovalý producent vydělávat nezačne, o práci zahradníka žádá pouze v nových dílech komediálnho seriálu Na střední, který vyrobila internetová televize Muvi.cz.

V sitcomu, v němž se objeví bavič Miloš Knor či Jiří Král, si Pomeje zahraje sám sebe - člověka unaveného pozorností bulváru a hledajícího klidnou "zašívárnu". Jestli se Pomeje v seriálu objeví v monterkách s motykou v ruce, kdo ví?

První dva díly nové série Na střední už jsou k vidění na stránkách Muvi.cz (první díl, druhý díl), my vám ale v tuto chvíli přinášíme exkluzivní ukázku z dalších dílů, do kterých zasáhne právě Pomeje...

Jiří Pomeje zajímá bulvární plátky už od 90. let, kdy po totálním propadu filmu Andělská tvář uvíznul v dluhové pasti, z níž se vymotává dodnes. Vděčným soustem tisku byl i v letech 2008 - 2010, kdy byl manželem Ivety Bartošové.

Zatím bez komentáře, buďte první!