Nejžádanější osobnosti měsíce září! Je mezi nimi váš favorit?
zdroj: Profimedia

Nejžádanější osobnosti měsíce září! Je mezi nimi váš favorit?

2. 10. 2017 – 18:04 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jan Cina, David Gránský, či Justin Bieber... Tyto osobnosti navštívilo v uplynulém měsíci nejvíce fanoušků. To nás vedlo k tomu, připravit nové, jedinečné životopisy, které jsou nejkompletnější a nejaktuálnější na českém internetu. Jaké další profily patří do Top 10 osobností uplynulého měsíce, se dozvíte v tomto článku.

1. Jan Cina

Jan Cina je český herec, dabér, moderátor, zpěvák a tanečník, který se narodil 20. března 1988 v Praze. Již v mateřské škole se u něj začal objevovat herecký talent, čímž bavil své spolužáky. Jeho velkým vzorem v předškolním věku byl známý komik Daniel Nekonečný. Honzovou první rolí, byl film Smradi z roku 2002, pojednávající o rodině, která se přestěhovala z Prahy na vesnici spolu se synem trpícím astmatem a dvěma adoptovanými syny romského původu, což se nelíbí většině sousedů. Více.

Jan Cina ve filmu Vánoční hvězda zdroj: Distributor

Více fotek Jana Ciny

2. David Gránský

David Gránský je český zpěvák, herec, dabér a moderátor, který se narodil 11. března 1992 ve Znojmě. Své dětství strávil v Irsku, kde pracoval jeho nevlastní táta. V Irsku se mu líbilo a díky perfektní znalosti angličtiny měl oproti svým spolužákům, značnou výhodu při maturitní zkoušce z angličtiny, na kterou se nemusel vůbec učit. První film, kde zahrál bylo kriminální drama z roku 2011, Bastardi 2. Více.

David Gránský a Jordan Haj zdroj: Jan Veselý

Více fotek Davida Gránského

3. Justin Bieber

Zpěvák Justin Bieber se narodil 1. března roku 1994 v kanadském městě London ve státě Ontario. Jeho otec je hudebník Jeremy Bieber. Jeho matka Pattie Mallette je kanadská spisovatelka a filmová producentka. Justin má za sebou kromě velkých úspěchů, také spoustu kriminálních deliktů a skandálů. V roce 2012 byl obviněn z bezohledné jízdy. O rok později jej v Brazílii obvinili z vandalismu. Na začátku roku 2014 nepotěšil jednoho ze svých sousedů, když házel vajíčka na jeho dům. Více.

Justin Bieber v Dubai zdroj: Profimedia

Více fotek Justina Biebera

4. Markéta Procházková

Markéta Procházková se narodila se 25. února 1986 v Jihlavě. Zde také do svých 19 let žila a studovala. V roce 2003 vyhrála pěveckou soutěž Jihlavský slavík a následně se stala i absolutní vítězkou televizní soutěže Rozjezdy pro hvězdy. Po tomto úspěchu se rozhodla věnovat zpěvu profesionálně. Po čtyřletém gymnáziu začala studovat Konzervatoř Jaroslava Ježka se zaměřením na muzikálové herectví, kterou úspěšně zakončila absolutoriem. Více.

Markéta Procházková zdroj: tisková zpráva

Více fotek Markéty Procházkové

5. Karel Gott

Karel Gott je nejznámější český zpěvák a mnohonásobný držitel ocenění Zlatý slavík. Do roku 2016 obdržel 41 Zlatých slavíků. Za svou již 60 ti letou hudební kariéru se pyšní přívlastky jako Zlaty hlas Prahy, Božský Karel, Mistr nebo Zlatý slavík. Narodil se 14. července 1939 v Plzni, ale od malička žil v Praze. Již od mládí toužil stát se malířem, po ukončení školní docházky se neúspěšně pokusil o studium výtvarného umění. Vyučil se elektromontérem a začal pracovat v ČKD. Souběžně s prací se začal věnovat své druhé lásce a to hudbě a zpěvu. Více.

Karel Gott zdroj: Profimedia

Více fotek Karla Gotta

6. Anna Fialová

Anna Fialová se narodila 3. července roku 1995 v Kolíně. Je vnučkou herce Karla Fialy. Jejím filmovým debutem byl snímek Román pro ženy, proslavila se seriálem Vinaři. Více.

Anna Fialová - První republika zdroj: Česká televize / Miroslav Kučera

Více fotek Anny Fialové

7. Kristýna Leichtová

Kristýna Leichtová je česká herečka, která se narodila v roce 1985 v Plzni. V roce 2006 ztvárnila jednu z postav v komedii Účastníci zájezdu, natočené na motivy románu Michala Viewegha. V roce 2012 se objevila na obrazovkách TV Nova v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde hrála hlavní roli Denisu Hájkovou. Věnuje se tanci, zpěvu a výtvarnému umění. Více.

Kristýna Leichtová zdroj: TV NOVA

Více fotek Kristýny Leichtové

8. Petr Lexa

Petr Lexa byl jeden z finalistů soutěže Hlas Československa, dokonce dvakrát se zúčastnil soutěže Superstar a v současnosti je zpěvák ve skupině Slza, vzniklé v roce 2014. Na YouTube vystupuje pod přezdívkou Hoggy, díky tomu, že dříve měl přezdívku Hogwarts. Více.

Iva Kubelková, Petr Lexa - Přístav zdroj: Archiv TV Prima

Více fotek Petra Lexy

9. Helena Vondráčková

Helena Vondráčková je česká zpěvačka a herečka, sestra herce a zpěváka Jiřího Vondráčka a teta zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové. Svou pěveckou dráhu zahájila vítězstvím v soutěži Hledáme nové talenty 1964. O rok později se díky hitům Červená řeka a Pátá stala Zlatou slavicí a nastoupila do angažmá v divadle Rokoko. Zde se seznámila s Martou Kubišovou a Václavem Neckářem, s nimiž v roce 1968 vytvořila popové trio Golden Kids. Více.

Helena Vondráčková zdroj: Česká televize / Radek Miča

Více fotek Heleny Vondráčkové

10. Selena Gomez

Selena Gomez se narodila 22. července 1992 v americkém Texasu. Svoji hereckou kariéru začala v roce 2002, kdy se poprvé objevila v muzikálovém televizním seriálu pro děti Barney a přátelé. 18. května 2017 vydává nový singl "Bad Liar", jehož videoklip bylo možné shlédnout pouze přes Spotify. Na podzim roku 2017 se stane tváří společnosti módní značky Coach, zabývající se výrobou pánské a dámské módy a módními doplňky. Více.

Selena Gomez zdroj: Profimedia

Více fotek Seleny Gomez

Zatím bez komentáře, buďte první!