Nejvíce sexy ženy kolem padesátky? Vede topmoedlka Elle MacPherson!
zdroj: Profimedia

Nejvíce sexy ženy kolem padesátky? Vede topmoedlka Elle MacPherson!

29. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Vypadat na prahu padesátky jako slavná modelka a její další následovnice, které byly vybrány čtenáři deníku Sun, to by byl sen většiny zralých žen!

První místo obsadila devětačtyřicetiletá kráska Elle, které se v modelingové branži neřekne jinak než The Body a je jasné, že tuhle přezdívku nedostala jen tak pro nic za nic.

Na druhém místě se umístila herečka a hvězda filmu Striptýz, padesátiletá Demi Moore. Maminka tří dospělých dcer je stále krásná žena, i když si k tomu dopomohla nesčetnými úpravy zevnějšku. Svou štíhlou postavu si udržuje cvičením jógy.

Demi Moore zdroj: tisková zpráva

Třetí příčku čtenáři věnovali dvaapadesátileté televizní hvězde Carol Vorderman, která si i po padesátce udržuje skvělou figuru.

Carol Vorderman zdroj: Profimedia

Pětapadesátiletá herečka Sharon Stone si vysloužila krásné čtvrté místo a to také díky své roli v Základním instinktu a nezapomenutelné scéně, kdy si v sedě dávala nohu přes nohu a pod sukní nemá kalhotky.

Sharon Stone zdroj: tisková zpráva

Páté místo patří zasloužené britské oscarové herečce Helen Mirren, které je dokonce neuvěřitelných osmašedesát let! Za super sexy ženu ji označil například o čtyřiačtyřicet let mladší Daniel Radcliffe. Bravo!

Helen Mirren zdroj: tisková zpráva

Zde je kompletní žebříček, jak čtenáři hlasovali:

Elle Macpherson 26%

Demi Moore 18%

Carol Vorderman 14%

Sharon Stone 13%

Helen Mirren 7%

Jane Seymour 6%

Helen Hunt 3%

Kim Basinger 3%

Sheryl Crow 2%

Susan Sarandon 2%

Cher 2%

Olivia Newton-John 2%

Madonna 1%

Goldie Hawn 1%

Ellen DeGeneres 0%

Zatím bez komentáře, buďte první!