Největší svátek hudby, festival Votvírák, zažije svůj první křest!
Festival Votvírák | zdroj: tisková zpráva

Největší svátek hudby, festival Votvírák, zažije svůj první křest!

6. 6. 2017 – 13:59 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Otevřete s námi festivalovou sezonu a přijeďte oslavit největší svátek hudby na festival Votvírák. Festival Votvírák už byl svědkem mnoha událostí a za deset ročníků se na tamních pódiích odehrálo mnoho příběhů. Co se však bude na Votvíráku konat vůbec poprvé, je křest alba.

24. dubna pokřtila kapela Harlej svou novou desku Hodný holky zlý kluky chtěj přesně tak, jak se patří – v malém klubu, se spoustou hostů a médií. Po pár proslovech tekl rum proudem a party končila až k ránu za světla.

Aby toho nebylo málo, rozhodla se skupina Harlej v čele s Tomášem Hrbáčkem křest zopakovat a svému novorozenému CD dopřát ještě jeden mejdan, a to ten, na který jistě nikdy nezapomene.

Album Hodný holky zlý kluky chtěj zažije svůj festivalový křest přímo na Votvíráku a kmotrem bude jeden z vás.

„Votvírák je jedinečnej obrovskej mejdan a vzhledem k tomu, že máme novou desku, tak ji v Milovicích pokřtíme. Těším se na tu spoustu skvělých lidí a atmosféru, která je vždycky neuvěřitelná. Jedem se bavit a doufám i pobavit“ těší se Tomáš Hrbáček.

Harlej na festivalu Votvírák v Milovicích vystoupí v sobotu 17. června. Pro rockery ale křtem festival nekončí a na tom samém pódiu se ukážou třeba Katapult, Krucipüsk, Vypsaná fiXa, Torr, Alkehol, Abraxas, Totální nasazení, Visací Zámek, Iné Kafe, Vilda Čok, Škwor, Dymytry a mnoho dalších.

Tři pódia, NONSTOP taneční zóna, spousta muziky, zábavy, pití i jídla na vás čeká 16. až 18. 6. 2017 na letišti v Milovicích.

Pozn.
„Několik ročníků festivalu Votvírák bylo vyprodáno, zajistěte si letos svoje klubové karty včas! Navíc VIP a Kombi klubové karty jsou v prodeji pouze v omezeném množství a velmi rychle mizí.“ radí pořadatelé.

Klubové karty zakoupíte prostřednictvím festivalového webu www.votvirak.cz a také v předprodejní síti společnosti Ticketstream.

Více informací o jednotlivých prodejních místech najdete v sekci vstup na festival (www.votvirak.cz).

Harlej zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!