Nejpopulárnější osobnosti proti sobě. Cina nebo Gránský?
zdroj: tisková zpráva

Nejpopulárnější osobnosti proti sobě. Cina nebo Gránský?

23. 1. 2017 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

O přízeň fanoušků se dnes utkají 2 herci, jejichž profily navštěvovali uživatelé za poslední měsíc nejvíce. První z nich je Jan Cina, který mimo jiné, vyhrál druhou řadu populární soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Jako druhý se vám představí taktéž úspěšný účastník již zmiňované soutěže David Gránský. Kterého z těchto dvou sympaťáků máte raději?

Jan Cina

Jan Cina je český herec. Dětskou roli si zahrál už ve filmu Smradi z roku 2002, jednu z hlavních pak v Místech. Účinkoval v televizních pořadech a seriálech, na divadelních prknech i v dabingu. Působí i jako moderátor. V roce 2007 maturoval na hudebně dramatickém oddělení Pražské konzervatoře a v roce 2009 zde zakončil studium. Studoval alternativní a loutkové divadlo na DAMU. Více.

Vánoční hvězda - Jan Cina zdroj: Česká televize / Zuzana Páchová

Více fotek

Kompletní filmografie Jana Ciny

David Gránský

David Gránský je český zpěvák a herec. Širšímu publiku se představil v roce 2008 v pěvecké reality show X Factor, kde se dostal do finále ve skupině 15-24 let. O tři roky později, tedy v roce 2011, přišel jeho divadelní debut v muzikálu Naháči. V roce 2012 se zúčastnil konkurzu na muzikál Pomáda. Více.

Ohnivý kuře - David Gránský zdroj: Archiv TV Prima

Více fotek

Kompletní filmografie Davida Gránského

Přidejte se do fanklubu svého oblíbeného herce!
Fanklub Jan Cina
Fanklub David Gránský

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku