Nejdříve dítě a potom svatba! Kanye West požádal konečně Kim Kardashian o ruku!
zdroj: Profimedia

Nejdříve dítě a potom svatba! Kanye West požádal konečně Kim Kardashian o ruku!

25. 6. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Americký rapper požádal Kim o ruku krátce poté, co mu porodila dceru North. Jeho údajnou nevěru tak vykoupil žádostí o ruku a prstenem v hodnotě 500 tisíc dolarů!

Dvaatřicetiletá profesionální celebrita Kim Kardashian v sobotu porodila o měsíc dříve holčičku North šestatřicetiletému americkému zpěvákovi Kanye Westovi. Ten čerstvou maminku požádal o ruku, avšak prsten s černým diamantem v astronomické hodnotě zásnubním nebyl. Svatební den je naplánován na měsíc září v romantické Paříži. Snoubenci tak posílili svůj vztah nejen roztomilým potomkem, ale i slibem o svazku před Bohem slíbeným.

Rapper byl už sice jednou zasnoubený dva roky s designérkou Alexis Phifer, avšak ke svazku manželskému nedošlo. Za to Kim se bude na podzim vdávat už po druhé. Své ano řekla již v roce 2011 nyní svému ex, basketbalovému hráči, Krisu Humphriesovi.

Kim v roce 2012 vyhrála ocenění nejoblíbenější TV reality star, avšak nyní plně nastoupila do maminkovské role. Za to zpěvák vydal nedávno šesté sólové studiové album s názvem Yeesuz. Mnozí říkají, že tato anti-popová deska je temná, až klaustrofobická, avšak úspěch sklízí ve všech rádiích.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku