Nechutné! Leolah Brown narušila pohřeb Bobbi Kristiny
zdroj: Profimedia

Nechutné! Leolah Brown narušila pohřeb Bobbi Kristiny

2. 8. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dcera Whitney Houston nemá klid ani po smrti. Leolah Brown se na jejím pohřbu ostře pustila do Pat Houston – a to právě ve chvíli, kdy druhá jmenovaná pronášela smuteční řeč.

Pohřeb Bobbi Kristiny Brown se konal včera v kostele sv. Jakuba v Alpharettě (Georgia, USA). Přestože byl neveřejný a dohlížela na něj policie, došlo na něm ke skandálu. O ten se postarala Bobbina teta Leolah (sestra exmanžela Whitney), která začala spílat Pat Houston (zpěvaččina švagrová).

"Tohle všechno máš na svědomí ty," ječela na ni. Poté byla vyvedena před kostel, kde poskytla vyjádření novinářům.

"To je teprve začátek… Však to Pat brzy zjistí. Je Garland, ne Houston. Whitney vstane ze svého hrobu, aby jí pronásledovala," konstatovala, načež se vrátila zpátky.

Rodiny Brownových a Houstonových si od 31. ledna, kdy byla Bobbi nalezena v bezvědomí ve vaně, nemohou přijít na jméno. Podle dostupných informací se nedokázaly dohodnout ani na tom, kdo ji v nemocnici může navštěvovat a kdo za ní naopak nesmí. Role vyjednavače se tehdy ujal filmař Tyler Perry, kterému se nakonec podařilo je usmířit – ovšem jen dočasně.

"Obě strany stále nejsou spokojené a nestojí na stejné straně. V zákulisí se toho děje opravdu hodně," řekl minulý týden nejmenovaný zdroj magazínu People.

Na pohřeb tak nemohl ani Bobbiin přítel Nick Gordon – a to navzdory tomu, že jejímu otci Bobby Brownovi a Pat napsal dopisy, ve kterých prosil, aby se ho mohl zúčastnit. Prostě ostuda!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku