Nahý Robbie Williams a zásnubní prsten Mirandy Kerr
zdroj: tisková zpráva

Nahý Robbie Williams a zásnubní prsten Mirandy Kerr

27. 7. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Robbie Williams
Robbie Williams natočil bizarní video, ve kterém účinkuje úplně nahý. Přirození si ovšem zakrývá dortem. „Podívejte se, plovoucí dort. Jsem neviditelný,“ zavtipkoval. Poslechněte si, co mu na to odpověděla jeho žena.

zdroj: Instagram

Shannen Doherty
Bývalá hvězda seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Doherty, která bojuje se zákeřnou rakovinou prsu, zveřejnila sérii velmi emocionálních fotografií. Ty ji zachycují v okamžiku, kdy si nedobrovolně holila hlavu.

Shannen Doherty zdroj: mirror.co.uk

Dasha
Zpěvačka Dasha své fanoušky informovala o tom, že se stala maminkou. „Tak jo...přiznávám zcela bez mučení, že víc jak na scénář se už od minulého čtvrtka nemůžu vynadívat na naši Žofinku. A ta je pro mě navíc tím nejkrásnějším scénářem..životním! :-) Přejeme vám všem s naší rodinkou pořádně nakopnuté léto!“ uvedla na Facebooku.

Dasha zveřejnila šťastnou novinku zdroj: Facebook

Miranda Kerr
Australská supermodelka Miranda Kerr si bude brát zakladatele Snapchatu Evana Spiegela. Stejně jako řada jiných celebrit, i ona se na sociální síti pochlubila zásnubním prstýnkem. „Řekla jsem ano!!!“ připsala k jeho fotografii a jako bonus přidala pár zamilovaných smajlíků.

Miranda Kerr se zanoubila zdroj: mirror.co.uk

Rob Kardashian
Rob Kardashian údajně dal kopačky své těhotné partnerce Blac Chyně. Podle zahraničního bulváru byly důvodem „podezřelé“ textové zprávy, které nalezl v jejím mobilním telefonu. Rob tyto spekulace nepřímo potvrdil tím, že ze svého Instagramu smazal všechny jejich společné momentky.

Rob Kardashian a Blac Chyna zdroj: mirror.co.uk

Andrea Verešová
Supermodelka Andrea Verešová opět vystavila na odiv své přednosti. Tentokrát vypustila do éteru snímek, na kterém pózuje v sexy zelených plavkách.“ Krásny štvrtok! #happysummer #summervibes #bikini #pool #bar #aftertheshooting #relax #summerdring #coconutbeachparadise,“ komentovala ho. Při pohledu na její tělo lze jen stěží uvěřit tomu, že už dvakrát rodila.

Andrea Verešová opět vystavila na odiv své přednosti. zdroj: Facebook  

Dakota Johnson
Dakota Johnson, která v současné době natáčí pokračování Padesáti odstínů šedi, publikovala na Instagramu velmi sugestivní selfie. Má na ní jednoduché modré šaty… a jednu ruku provokativně položenou mezi svýma nohama. Docela by nás zajímalo, na co při jejím pořizování myslela.

Dakota Johnson a její sugestivní selfie zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!