Nahý klip Miley Cyrus má za dva dny čtyřicet milionů shlédnutí!
zdroj: Profimedia

Nahý klip Miley Cyrus má za dva dny čtyřicet milionů shlédnutí!

11. 9. 2013 – 15:30 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Miley je poslední dobou v kurzu. Počiny dvacetileté zpěvačky někoho děsí, jiné zase naplňují. 

O Miley se poslední dobou hovoří dost často a to především ve spojení s jejím posledním provokativním vystoupením. Jednoznačně je to cíl a nepochybně pobuřuje většinu lidí kolem sebe.Teenageři šílí a obdivují Mileyiny exhibice, za to jejich rodiče jim zakrývají oči. Ať se to komukoliv líbí nebo ne, je to zpěvaččina taktika, která funguje. Divočinu, kterou dívka předvádí, hraničí s tím, co jsme doposud znali. 

Miley Cyrus zdroj: Profimedia

Zpěvačka nasadila poměrně ostrý kalibr, aby se vymanila ze škatulky roztomilé blonďaté dívenky Hannah Montany a proto teď rebeluje kde může. Pravděpodobně každý rodič dítěte v pubertě ví, kdo ta dívka s vyplazeným jazykem a rudými rty je a mohou se jen divit, kam se poděla její dřívější nevinná podoba.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

Nový klip Miley Cyrus Wrecking Ball je šokující tím, že zpěvačka ukázala nahé tělo. Houpe se nahá na demoliční kouli, válí se v sutinách a olizuje kladivo, ale bohužel už ukázala skoro všechno, možná až zbytečně moc brzy. Vytasila totiž všechny esa, která si mohla chvilku schovat.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

Miley se oproti předchozímu klipu We Can’t Stop uklidnila, zvolnila tempo a ukázala kůži. Každopádně málokdo se na klip nepodívá jen tak ze zvědavosti, takže cíl je splněn a sledovanost opět trhá rekordy. Možná nakonec předčí i neuvěřitelnou hranici stošedesáti milionů shlédnutí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku