Nádherná herečka Penélope Cruz porodila holčičku
zdroj: Profimedia

Nádherná herečka Penélope Cruz porodila holčičku

23. 7. 2013 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětatřicetiletá oscarová herečka španělského původu porodila včera své druhé dítě.

Její holčička, kterou má s manželem hercem Javierem Bardemem, se narodila ve stejný den jako královský potomek Kate a Williama. Na rozdíl od médii pronásledovaného porodu v Británii vše proběhlo v absolutní tichosti a Penélope tak mohla v klidu přivést na svět své miminko v nemocnici Ruber Internacional v Madridu a to pouze o hodinu později, než vévodkyně Kate.

Jejich první dvouletý syn se jmenuje Leo Encinas Cruz a narodil se v Los Angeles. Herečka v rozhovoru pro Vogue přiznala, jak moc ji naplňuje těhotenství. „Je to revoluční zážitek. To je nejlepší způsob, jak to popsat. Příroda je velmi moudrá a dá vám na přípravu devět měsíců, ale pak když vidíte ten obličej, změní vás to navždy.“Jak se bude holčička jmenoval zatím hvězdný pár neprozradil.

14.května tohoto roku porodila dceru Antonellu i Mónica Cruz, Penélope sestra, která se nechala uměle oplodnit. Obě sestry jsou hodně mateřsky založené a zakládají si na rodinných vztazích. Sama Penélope se nechala slyšet, že své děti chce držet co nejdále od médií a dopřát jim co nejvíce anonymní život. 

Zatím bez komentáře, buďte první!