Na udílení MTV VMA cen se děly věci! Podívejte se, kdo se svlékal!
zdroj: Profimedia

Na udílení MTV VMA cen se děly věci! Podívejte se, kdo se svlékal!

26. 8. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pro někoho běžná věc, pro jiné docela divoká show. Pěvecké hvězdy se předváděly a rozhodně to byla podívaná.

Letošní udílení cen WMA televize MTV nevypadalo jako událost , kde se oceňují pěvecké výkony, ale spíše soutěž o nejdivočejší show. Na pódiu vystupovala jedna hvězda za druhou a děly se věci. Jeden z největších šoků způsobila divákům Miley Cyrus, která se na začátku večera objevila před fotografy v poněkud podivném oblečku a její hlavu zdobily dva culíčky.

Když pak vystupovala přímo na pódiu, střihla si duet s Robinem Thickem. Všechny pak šokovala, když si strhla původní outfit a začala se promenádovat v latexovém spodním prádle oranžové barvy. Celé její vystoupení dolaďovaly zběsilé taneční kreace.

Miley Cyrus zdroj: Instagram

Dalším extrémním případem se stala Lady Gaga, o které se v poslední době mluví především ve spojitosti neustálými změnami vizáže. Během svého vystoupení dokázala několikrát změnit svůj kostým. Z jeptišky se stala takřka mořskou pannou, kdy její tělo zakrývaly pouze mušle. Gaga udělala i trochu návrat do minulosti, když jeden z převleků znázorňoval její dřívější styling známý např. z klipu Poker Face v roce 2008.

Lady Gaga zdroj: Facebook

Zpěvačka Katy Perry se zase předvedla jako boxerka v ringu a předvedla svoje vypracované tělo. Mimo těchto zpěvaček se na předávání cen ukázala Jennifer Lopez, N’Sync, Taylor Swift, Bruno Mars, Justin Timberlake nebo Drake. Tento ročník se stal opravdovou show s představeními, která měla grády a těžko předvídat, co se bude dít příští rok.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!